Maricela Cobuz
  • Deputat PSD de Suceava, Circumscripția electorală nr.35

Avem în turul 2 pentru alegerile prezidențiale un candidat care încearcă să manipuleze oamenii și să le demonstreze că luptă împotriva corupției și pentru apărarea justiției. De fapt, avem un președinte corupt, susținut de partide politice corupte.

Klaus Iohannis, în toți cei 5 ani de mandat, nu a făcut decât să adune 17 dosare penale și să numească în punctele cheie ale justiției penali care să îl susțină. Acest lucru s-a întâmplat și la preluarea mandatului noului ministrul al justiției, Cătălin Predoiu. Klaus Iohannis, care se proclamează un luptător împotriva corupților, a fost personal să îi ofere binecuvântarea lui Predoiu, deși este vizat într-un dosar penal legat privind dobândirea caselor, cu termen pentru mâine, 12 noiembrie, chiar între cele două tururi la alegerile prezidențiale.

Românii nu se mai așteaptă ca justiția să fie imparțială în privința președintelui, când domnul Iohannis a avut grijă ca la preluarea mandatului de către domnul Predoiu să vină personal la Minister să îl supravegheze și să îi dicteze traseul.

Pentru mai multe detalii despre dosarele penale privind casele lui Klaus
https://www.riseproject.ro/articol/mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis/

Print Friendly, PDF & Email